Snyggt med utemöbler i bambu

Något som många gärna satsar på, det är att ha snygga utemöbler i bambu. Bambu som material går idag att använda till en mängd olika saker. Bambu är ett samlingsnamn på en grupp gräs som växer i tropiska, subtropiska och tempererade områden i Asien, Afrika och Amerika. Det är stammarna som man brukar använda sig av för att göra bambumöbler av bland annat. Om du är sugen på att köpa möbler i bambu, kanske en Tine K bambusoffa, så kan du hitta det hos Tine K Home Sverige. Där finns det även en hel del fin inredning.

Att ha bambumöbler ute går bra, om du ser till att ställa dem i skyddat läge. De kan få en slags patina av att stå ute. Om de blir fuktiga, se till att torka av det.

Bambumöbler är inte bara snygga att se på, utan de är även mycket bekväma att sitta i! Det är inte fel att ha dels en Tine K bambusoffa, samt även bord och fåtöljer som matchar. Hos Tine K Home Sverige hittar du många olika möbler i bambu. Alla produkterna har tillverkats för hand, i familjeägda verkstäder i Saigon-regionen. 

Bambumöbler inne och ute

Även om det är mycket vanligt att ha bambumöbler som trädgårdsmöbler, så passar det även bra att ha dem inne. Det är inte fel att ha en snygg tine k home bambussofa i hallen till exempel. Många väljer ju att inreda mer hållbart och med mer naturnära material. Då passar det ju utmärkt att välja att ha möbler i bambu!

Hos Tine K kan du även få tag på snygg inredning. Företaget i sig har skapat både möbler och inredning sedan 1999. Produkterna i sortimentet består av en fabulös mix av det bohemiska, det enkla men även det eleganta. Deras produkter som de har, de tillverkas med ett genuint hantverk samt har rötterna i kultur och historia. 

Satsa på snygga bambumöbler

Om det är så att du vill satsa på att köpa dig snygga möbler i bambu, kolla då in Tine K Home Sverige. Hos dem kan du hitta bambusoffor så väl som andra snygga möbler. Tine Kjeldsen och hennes make Jacob Fossum skapade detta företag, i Danmark, där de håller till än idag. För att skapa en snygg inredning hemma, både ute och inne, så kan du hitta det du behöver hos dem!

Hos Tine K Home Sverige finns det fina inredningsdetaljer och bambumöbler. Alla produkter de har är genomtänkta och vackra, samt användbara. När det gäller sortimentet av bambumöbler så finns det bland annat soffor, fåtöljer, bord, pallar och solsängar. Bambun i dessa möbler behandlats så att de ska tåla att stå ute. Skulle det mot förmodan ändå komma mögel på dem, så är det bara att tvätta bort det, samt ge dina möbler en ny behandling. 

Se till att du alltid torkar av väta och spill på dina möbler, så att de håller sig fräscha. Du bör även se till så att du förvarar dem torrt och ventilerat under vintersäsongen.